De laatste zorg in goede handen. De laatste zorg in goede handen. De laatste zorg in goede handen. De laatste zorg in goede handen.

Duurzame catering bij de uitvaartbroodjes

Bij veel uitvaarten worden bij de onderlinge ontmoetingen of het nu voor, tijdens of na de uitvaart is, consumpties aangeboden. Traditioneel was dat de koffie met cake, maar hoewel dat nog steeds gebruikt wordt is dat veel meer divers geworden. Het is altijd belangrijk dat het geheel past bij de overledene en de familie. Door de GreenLeave uitvaart hebben wij ook de catering tegen het licht gehouden. De koffie die wij serveren is al jaren UTZ certified, maar dat is eigenlijk het begin.

Wij hebben voor alle gewenste cateringwensen bij de uitvaart nu ook verantwoorde opties. Gewone broodjes bijvoorbeeld zijn ook volledig biologisch leverbaar of spelt brood, bij de lokale bakker vandaan. Beleg van de lokale slager die weet waar zijn vlees uit onze eigen streek vandaan komt.  Allerlei soorten hapjes van duurzame producten en bij ons op locatie bereid. Biologische sappen, wijn en bier zijn mogelijk. Biologisch vruchtensap is zelfs standaard in ons uitvaartcentrum. Of het nu gaat om een eenvoudig kopje koffie met een koekje of een volledige lunch, wij kunnen u hierbij met onze catering van dienst zijn.

Mocht u specifieke wensen of vragen hebben over de catering of een andere vraag, neemt u dan gerust contact met ons op.